Фондация Екатерина Каравелова“  и Мол Марково Тепе обединяват сили, за да отбележат

...
Фондация Екатерина Каравелова“  и Мол Марково Тепе обединяват сили, за да отбележат
Коментари Харесай

Номинирай жена за специалното издание на ТЯ в Пловдив по случай Международния ден на жените в технологиите и комуникациите

Фондация „ Екатерина Каравелова “  и Мол Марково Тепе сплотяват сили, с цел да отбележат дружно Международния ден на дамите в осведомителните и информационни технологии (ИКТ) със особено издание на ТЯ в Пловдив.

На 28-ми април от 18:30 часа в Мол Марково Тепе три вдъхновяващи дами от сферата на технологиите и връзките в Пловдив ще опишат за своя професионален път в границите на събитието. Входът е свободен. Организаторите се обръщат към пловдивчани с покана да предлагат дами от града, които работят и сполучливо се развиват в тази сфера. До 3-ти април можеш да предлагаш жена, като ползваш формуляра.

Събитието е част от обичайния обществен формат „ “ на фондация „ Екатерина Каравелова “. Това е обществено събитие, което се организира ежемесечно и дава опция на девойки и дами с разнообразни истории и специалности да споделят за своите прекарвания, трудностите, с които са се сблъсквали, и триумфите, които са постигнали. Целта на събитието е да бъде уютно място, където други девойки и дами намират ентусиазъм и подкрепяща среда в следването на своите фантазии. От 2018 до момента фондация „ Екатерина Каравелова “ е провела над 100 събития „ ТЯ в… “, в които са взели участие над 200 дами в 11 града в България.

Повече за самодейността можете да научите на уеб страницата на организацията:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР